Michel den Os
Politicoloog die zijn weg heeft gevonden in dataland. Sportliefhebber en Tympaner van het eerste uur. Initieert, coacht en stuurt. Aanspreekpunt voor medewerkers en opdrachtgevers. Streeft naar datatoepassingen die antwoord geven op beleidsvragen.
directeur/bestuurder
071 5249276
Mirjam Hazewinkel
Opgeleid psychologe met ervaring als wetenschappelijk onderzoeker in de psychiatrie. Statistiek is haar passie. Volgt daarom nu een opleiding Big Data Analist en werkt sinds maart 2018 met veel plezier als data-analist bij Tympaan. Daarnaast te vinden bij haar deeltijdpaard of op de yogamat.
data-analist
071 5249275
Ronald de Kuyper
Ziet als neerlandicus poëzie in code. Gelooft in open source en de kracht van kaarten. Las als kind al de Bosatlas stuk. Balanceert graag tussen inhoud en techniek. Noeste pedaalridder. Was in eerder leven Spanjaard.
applicatieontwikkelaar
071 5249275
Miriam Ligtvoet-Janssen
Ervaren data-adviseur en muziekliefhebber. Ziet hierin een parallel met data: een goede opbouw van maten maakt een welluidend en samenhangend geheel. Ze houdt er van om een compositie te maken van data uit verschillende bronnen tot een harmonieus geheel van beleidsinformatie.
data-adviseur
071 5249275